HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Nisan 2023 Pazar Saat: 15:54

İLİMİZE 13 HEKİM, 4 ECZACI

Açıktan atama ile İlimizde görev yapmak üzere 10 uzman hekim, 2 uzman diş hekimi ve 1 diş hekimi olmak üzere toplam 13 hekim ile 4 eczacı atandı.
İLİMİZE 13 HEKİM, 4 ECZACI

Açıktan atama ile İlimizde görev yapmak üzere 10 uzman hekim, 2 uzman diş hekimi ve 1 diş hekimi olmak üzere toplam 13 hekim ile 4 eczacı atandı.

Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün, bu atamalarla sağlık hizmetlerinin daha ulaşılabilir ve kaliteli olacağını söyledi. Tüzün, “Açıktan atamalarla Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca’nın öncülüğünde gerçekleştirilen beyaz reformun faydalarını görüyoruz. Beyaz reform sayesinde çalışma şartları ve özlük hakları güçlendirilen hekimlerimiz kamu görevi almak istiyor. Sağlık ordumuz güçleniyor. Yeni atamaların İlimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 Kadroların dağılımı ile ilgili de bilgi veren Tüzün, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine acil tıp ve iç hastalıkları uzmanı, Fatsa Devlet Hastanesine anestezi ve reanimasyon ile kulak burun boğaz uzmanı, Gölköy Devlet Hastanesine fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı ile diş hekimi, Ünye Devlet Hastanesine anestezi ve reanimasyon, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, kulak burun boğaz hastalıkları ile 2 üroloji uzmanı, Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine; ağız, diş ve çene radyolojisi ile restoratif diş tedavisi branşlarında iki uzman diş hekimi atandığını söyleyerek, ayrıca Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Aybastı Devlet Hastanesi, Gölköy Devlet Hastanesi ile Korgan Devlet Hastanesine birer tane eczacı atandığı belirtti.




Anahtar Kelimeler : İLİMİZE, 13, HEKİM, 4, ECZACI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler