HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mart 2023 Pazartesi Saat: 05:22

MÜDÜR TÜZÜN SAĞLIK TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Müdür Tüzün tadilat çalışmalarını değerlendirmek için İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında Ünye İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Yusuf Güney’den bilgi aldı.
MÜDÜR TÜZÜN SAĞLIK TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Ünye İlçemizde hizmet veren sağlık tesislerini ziyaret etti. Ziyarette Tüzün’e, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Kerem Dost Bilmez, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Emrah Çelenk, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ile Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Özerhan Özer, Dr. Muhammed Yasin Ergül ve Dr. Adnan Sert eşlik etti.

 Tüzün, Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğünde yürütülen iyileştirme çalışmalarının bir an önce tamamlanarak, sağlıklı hayat merkezinin hizmete girmesini arzu ediyoruz diyerek, “Birinci basamak sağlık hizmetlerini kaliteli ve etkin şekilde sunmak istiyoruz. Bu nedenle bir an önce sağlıklı hayat merkezimizin tadilatını tamamlayarak vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz. Kanser taramalarını ve ücretsiz danışmanlık hizmetlerini daha kaliteli bir ortamda sunmak istiyoruz.” dedi.

Müdür Tüzün ve beraberindeki heyetin ikinci durağı, Aile Sağlığı Merkezleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve Verem Savaş Dispanserini bünyesinde barındıran Ünye Fevzi Çakmak Sağlık Tesisi oldu. Sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alan Tüzün, hizmet alan vatandaşlarımıza şifa, mesai arkadaşlarımıza başarı dileğinde bulundu.

Ünye ziyaretinin son durağı Devlet Hastanesi oldu. Tüzün, beraberindeki heyet ile geçtiğimiz günlerde Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Op. Dr. Arzu Sümer Ortaç’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Hastane hizmet birimleri hakkında Başhekim Op.Dr. Ahmet Ateş’ten sunulan hizmetlere ilişkin bilgi alan Tüzün, hizmet birimlerini ziyaret etti. Yapılan iyileştirmeleri yerinde inceledi. Hastalarımıza şifa, mesai arkadaşlarımıza başarı diledi. Müdür Tüzün son olarak mesaiden sonra Ünye Devlet Hastanesinde görevli hekimlerle bir araya gelerek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Beyaz reform ile malpraktis yasasının detaylarını paylaştı. Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ve sevk oranlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Ünye ilçemizin sağlıktaki vizyonundan bahsederek, emekleri için tüm hekimlerimize teşekkür etti.nBÜLTEN 




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, TÜZÜN, SAĞLIK, TESİSLERİNİ, İNCELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler