HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Aralık 2022 Cuma Saat: 07:46

‘ŞEHİR HASTANESİYLE SEVKLER ORTADAN KALDIRILACAK’

Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından ilimizdeki Kardiyoloji Hizmetlerine özel ASKOM-Kardiyoloji değerlendirme toplantısı düzenlendi.
‘ŞEHİR HASTANESİYLE SEVKLER ORTADAN  KALDIRILACAK’

Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Sağlık Hizmetleri Başkanlığı  tarafından ilimizdeki Kardiyoloji Hizmetlerine özel ASKOM-Kardiyoloji değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yarcımcısı Uzm.Dr.Ayşenur Hoş tarafından organize edilen toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Özerhan Özer, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Muhammed Yasin Ergül, Başhekim Yardımcısı Dr.Abdullah Aydın, İlimiz Kamu ve Özel Hastanelerinin Yöneticileri, Kardiyoloji Uzmanları ve Acil Tıp Uzmanları katıldı.

Toplantıda ilimizde yürütülen kalp krizi vakalarının algoritması tartışıldı. İl dışına yapılan sevklerin nedenleri incelenerek özellikle vatandaşlarımızın problem yaşamaması üzerine sevklerin mümkün olduğunca azaltılmasına yönelik alınacak önlemler konuşuldu.

Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün konuşmasında; “İlimizde Kardiyoloji ve Acil hizmeti veren ekiplerimizin çalışmaları için kendilerine teşekkür ederiz. Yapılan bu hassas çalışmalara rağmen maalesef zaman zaman yeteri kadar müdahale alanımız olmuyor ve bu nedenle il dışına sevkler gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu problemi de Şehir Hastanesi tamamlandığında ortadan kaldırıyor olacağız” dedi.

Toplantı sonunda Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün gerekli hassasiyetin gösterildiğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine olmak üzere toplantıya katılan Kamu ve Özel Hastane yöneticilerine, Kardiyoloji Uzmanları ve Acil Tıp Uzmanlarına teşekkür etti. nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler