- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
İBRAHİM SADRİ MEST ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan’ın 11. gününde Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri’yi Ordulular ile buluşturdu.
Tasavvuf konserleri, konferanslar, müzikli söyleşiler, çocuk etkinlikleri gibi çeşitli programlarla Ramazan ayını dolu dolu geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi şiir dinletisi ile vatandaşları bir araya getirdi.
Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen dinletide Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri; Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, Nurullah Genç ve Abdurrahim Karakoç gibi değerli isimlerin şiirlerini ve kendi şiirlerini seslendirdi. Sadri’nin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.
Şair İbrahim Sadri ilginin yoğun olduğu programda, “Mübarek Ramazan ayının güzel gecesinde bizi sizlerle buluşturan Hilmi abime en içten şükranlarımı sunuyorum. Asıl teşekkürü yine dinleyicilerime sunuyorum. O kadar çok yapılacak şey varken gelip burada bizimle olmayı tercih ettiniz” dedi.
“MUHTEŞEM BİR GECEYDİ”
Program sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Şair İbrahim Sadri’ye çiçek takdim etti.
Bir konuşma da gerçekleştiren Başkan Güler, “Gerçekten muhteşem bir geceydi. İbrahim Sadri Bey zor yılların insanıydı. Şu an da bu salondaki çoğu kişiye şiirleriyle, sanatıyla, cesaretiyle rol model olacak. Size çok teşekkür ediyorum” şeklindi konuştu.
Vali Sonel ise İbrahim Sadri gibi değerli isimleri Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini sundu.
HABER MERKEZİ