HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 11:47

Resim Yarışması Başlıyor!

Uzun yıllardır Ordu’da sanatsal ve sportif etkinlikleriyle adından söz ettiren Zen Sanat Akademisi “Geleceğim İçin Doğayı Koruyorum” adlı bir resim yarışması düzenledi.
Resim Yarışması Başlıyor!

Uzun yıllardır Ordu’da sanatsal ve sportif etkinlikleriyle adından söz ettiren Zen Sanat Akademisi “Geleceğim İçin Doğayı Koruyorum” adlı bir resim yarışması düzenledi. 

Resim yarışması ilkokul ve ortaokul düzeyi olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Yarışmaya ödül olarak 2 yarım altın, 2 çeyrek altın, 2 gram altın ve 2 resim kursu ödülü verilecek.

Zen Sanat Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman yarışmanın amacı konusunda şunları söyledi: “5 Haziran Dünya Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza sanat etkinlikleri yoluyla yaşadığımız dünyayı gelecek kuşaklara yaşanabilir olarak ulaştırma görev ve sorumluluğunu kavratmak en önemli amacımız. Gücümüz yetse de dünya çapında ya da ülkemiz çapında bir yarışma yapabilsek çok daha mutlu olacağız. Şimdilik Ordu çapında bir yarışma ile doğamızı koruma bilincine ilimiz çapında bir katkı sunmayı başarabilmeyi hedefledik. Yarışmamızda dereceye giren eserlerin ödül töreni 12 Haziran 2024, Çarşamba günü Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek Zen Sanat Akademisi yılsonu etkinleri içinde düzenlenecek törenle verilecek. 12 Haziran 2024 Çarşamba günü “Resim Sergisi, Müzik Dinletisi, Ödül Töreni ve Tahsin Hasoğlu’nun Böyleyken Böyle adlı Stand-Up gösterisinden oluşan bir dizi sanat etkinliğinde sanatseverlerle buluşmak için heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz.

Anne ve babalarımızdan arzumuz ilkokul ve ortaokul düzeyindeki çocuklarımızı “Resim Yarışması”na katılmaları konusunda cesaretlendirmeleridir. Son zamanlarda çokça duyar hale geldiğimiz şiddet olaylarından çocuklarımızı uzak tutmanın en güzel yolu onları sanatla buluşturmak olduğunu bilmelerini isterim” dedi. HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Resim, Yarışması, Başlıyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler