HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 16:15

ORDU'DA BİSİKLET TURU YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Altınordu Belediyesi’nin “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında düzenlediği bisiklet turu yoğun katılımla gerçekleşti.
ORDU'DA BİSİKLET TURU YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Altınordu Belediyesi’nin plaj mevkiinde bulunan ücretsiz oto park alanından rıhtıma ve oradan yine başlangıç noktasına kadar  pedal çeviren onlarca bisikletsever renkli görüntüler oluşturdu.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de bisikletiyle katıldığı turda; Bisikletli ulaşımı teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bisikletseverler 10 kilometre pedal çevirerek çevre dostu uygulamalara dikkat çektiler.

“Bisiklet dostu şehir, Spor dostu şehir, Çevre dostu şehir”

Ancak bunu sadece bir Avrupa hareketlilik haftasında değil yine aramızda bunu yaşam şekli haline getiren başta kadınlarımız var onlarla şehrimizi bisiklet sürüşünü hayatımızın bir parçası, sadece bir sportif etkinlik değil veya kıyı kenar içerisinde güzergâh değil yaşamın bir parçası yaşam boyu spor felsefesinin bir parçası haline getirerek şehrimizde uygulamasına da öncülük etmek istiyoruz" dedi.

Ben katılımlarınız dolayısıyla her birinize teşekkür ediyorum iyi sürüşler diliyorum ve nice pedal çevirme etkinliğinde beraber olmak dileğiyle iyi hafta sonları diliyorum. Bugün hep birlikte bir farkındalık etkinliği olarak icra ettiğimiz bugünkü etkinliğin sahibi yalnız Altınordu Belediyesi değil bu şehirde yaşayan çevreye karşı kendini sorumlu hisseden aynı zamanda sporu ve bisikleti yaşamının bir parçası haline getiren çok değerli Altınordulu’lardır.” diye konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler