HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ağustos 2023 Pazar Saat: 10:29

ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ ORDU'DA BAŞLIYOR!

27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek CAKA 2023 Uluslararası Yaz Müzik Akademisi 1 hafta boyunca ücretsiz olarak sanatseverleri ağırlayacak.
ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ ORDU'DA BAŞLIYOR!

Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları’nın sembolize edildiği CAKA projesi ile 2023 Yılı Uluslararası Yaz Müzik Akademisi 27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesi, Ordu Mali Müşavirler Odası destek ve katkılarıyla Ordu’da gerçekleştirilecek. CAKA 2023 Uluslararası Yaz Müzik Akademisi Keman, Viyola, Viyolonsel ve Piyano alanlarında yapılacak.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde yapılacak dersler, masterclass çalışmaları ve konser provalarında, yurt içi ve yurtdışında müzik eğitimine devam eden çok sayıda genç müzisyen, alanında uzman sanatçıların deneyimlerinden faydalanma imkânı bulacak.

Bir hafta boyunca konser salonlarında ve açık alanlarda dünyaca ünlü sanatçılar ve öğrencilerin yer aldığı solo, oda müziği ve orkestra müziği konserleri gerçekleştirilecek. Ayrıca tüm bu süreç boyunca sokaklar, tarihi ve turistik mekanlar başta olmak üzere şehrin birçok noktasında mini konserler verilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek konserlerin tamamı sanatseverlerin katılımına açık olacak.

Etkinlik kapsamında 28 Ağustos’ta Ordu Üniversitesi Morfoloji Salonu, 29 Ağustos’ta Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu, 30 Ağustos’ta Rüsumat Gemisi, 31 Ağustos’ta Yason Burnu, 1 Eylül’de Ordu Üniversitesi Morfoloji Salonu ve Boztepe, 2 Eylül’de ise Atatürk Parkında Konserler gerçekleştirilecek.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler