HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Haziran 2023 Cuma Saat: 11:57

GECENİN UNUTULMAZ MÜZİSYENLERİ

Ordu'nun Aybastı ilçesi İmam Hatip Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda, Fahri Yüksel Müzik Evi öğrencileri tarafından “Piyano Resitali” düzenlendi.
GECENİN UNUTULMAZ MÜZİSYENLERİ

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Ordu'nun Aybastı ilçesi İmam Hatip Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda, Fahri Yüksel Müzik Evi öğrencileri tarafından “Piyano Resitali” düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Aybastı Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen resitale yoğun bir katılım olurken öğrenciler Beethoven, Mozart gibi ünlü müzisyenlerden eserlere yer verdiler.

Bu unutulmaz gecede öğrenciler tarafından izleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunuldu. Büyüleyici bir atmosferde gerçekleşen konserde; izleyicilere müziğin büyüleyici dünyasında bir yolculuğa çıkma fırsatı verildi. Genç yetenekler, enerjik ve muhteşem performanslarıyla sahnede adeta parladılar.

Programa Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Cumhuriyet Savcısı Gizem Çetin, Hakime Elvan Akkaya Azat, Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu , protokol üyeleri , idareci , öğretmen ve vatandaşlar katılım sağladı.

Aybastı Milli Eğitim Müdürlüğü “Usta öğreticimiz Elif Koçkaya ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Açıldığı günden bu güne farkını ortaya koyan Fahri Yüksel Müzik Evimiz 500 e yakın kursiyeri enstrümanla buluşturdu. Müzik evimizde Keman, Piyano, Gitar, Bağlama vb. enstrümanların yanı sıra, Türk Sanat Müziği Korosu ve Güzel Sanatlar Okullarına öğrenci yetiştirme faaliyetleri de yer almaktadır” açıklamasında bulundu.




Anahtar Kelimeler : GECENİN, UNUTULMAZ, MÜZİSYENLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler