HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 14:20

KİMSESİZ ÇOCUKLAR VE DEPREMZEDELER YARARINA KONSER DÜZENLENDİ

HAMAGED kimsesiz çocuklar ve depremzedeler yararına muhteşem bir konser düzenlendi. Kulakların pasını alan gönüllere ferahlık veren konser büyük beğeni ile dinleyicisiyle buluştu.
KİMSESİZ ÇOCUKLAR VE DEPREMZEDELER YARARINA KONSER DÜZENLENDİ

HABER: Tuğçe ARSLAN

HAMAGED (Halk Müziği Araştırma ve Geliştirme Kültür Sanat Turizm Derneği) kimsesiz çocuklar ve depremzedeler yararına muhteşem bir konser düzenlendi. Kulakların pasını alan gönüllere ferahlık veren konser büyük beğeni ile dinleyicisiyle buluştu.

HAMAGED (Halk Müziği Araştırma ve Geliştirme Kültür Sanat Turizm Derneği) Gönül Dostları topluluğu tarafından, şef Taner Can yönetiminde düzenlenen ‘Türkü Yolu’ isimli konser Altınordu’daki Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde (OKSM) gerçekleştirildi. Koro ve solo eserlerin de seslendirildiği konserde sahnede yer alanların performansı dinleyicileri adeta büyüledi.  

HEM SANAT HEM YARDIMLAŞMA 

HAMAGED’in kulakların pasını silen gönüllere ferahlık veren konserin konuk sanatçısı ise Coşkun Gök oldu. Gök’de baştan sonra yoğun ilgiyle karşılanan konsere ayrı bir renk ve ayrı bir tat kattı. HAMAGED Genel Sekreteri Alayiddin Öztürk ise büyüğünden küçüğüne konsere katılım gösteren herkese teşekkür ederek Ordu’da sanatı ve dayanışmayı önde tutan faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.                                                  

 

 

 

 

 

 

 

                   





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler