HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mart 2023 Pazartesi Saat: 05:17

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER BARCELONA’DA

Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulunun öğretmen ve öğrencilerinden bir grup Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünün akreditasyonu kapsamında İspanya'nın Barselona şehrine uçtular.
ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER BARCELONA’DA

Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulunun öğretmen ve öğrencilerinden bir grup Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünün akreditasyonu kapsamında İspanya'nın Barselona şehrine uçtular. 3 öğretmen ve 3 öğrencinin katıldığı hareketlilik programı 5 Mart 2023'de başladı.

Konaklama Hizmetleri Öğretmeni Şahin Kamber, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni Neslihan Gündoğdu ve Mobilya ve Dekorasyon Öğretmeni Olgun Özgür'ün katıldığı hareketliliğe bu atölyelerle ilişkili 3 öğrencide eşlik ediyor.

  Barselona'da kalacak heyet, öğrencilerin staj çalışmalarını uygulamalı olarak gözlemleyecek, tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunacaklar.

Konaklama Seyahat ve Mobilya iç mekân tasarımı bölümlerinde eğitim alan özel öğrenciler Erasmus+ Mesleki Akreditasyon Projesi kapsamında planlanan is yeri stajlarına başladılar. 

Öğrenciler öğretmenleri rehberliğinde İspanya Barcelona da staj faaliyetlerini 5-11 Mart 2023 tarihleri arasında sürdürecekler, öğrencilerimiz çalışma saatleri dışındaki zamanlarında kentin sosyal kültürel ve tarihi ortamlarını keşfetme imkânı da bulacaklar.   nBÜLTEN 




Anahtar Kelimeler : ÖĞRETMEN, VE, ÖĞRENCİLER, BARCELONA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler