HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 16:49

BAŞKAN GÜLER’E FATSA’DA SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, haftanın ilk gününe Fatsa ilçesinde başladı.
BAŞKAN GÜLER’E FATSA’DA SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, haftanın ilk gününe Fatsa ilçesinde başladı.

İlçeyi karış karış gezerek sıkmadık el bırakmamaya özen gösteren Başkan Güler’e halkın ilgisi yoğun oldu. Yaşlıların hayır duasını alan Başkan Güler, çocukların da gönlünde taht kurarak yüzlerini güldürdü. 

“ERDEM DELİKANLI OLMAKTIR, NANKÖR OLMAMAKTIR”

Fatsa Kültür Sarayı’nda düzenlenen meclis üyeleri aday tanıtım programında konuşan Başkan Güler, 94 yılında Cumhurbaşkanımızla bir yola çıktık. Bu aynı zamanda belediyeciliğin de bir miladı. Hiçbir seçim ve sınav bizi etkilemez, vız gelir tırıs gider. Belediye işi bizim çok iyi bildiğimiz bir iş. Bu hareket erdemliler hareketi olarak başladı. Erdem delikanlı olmaktır, nankör olmamaktır, mert olmaktır, kaçmamaktır. Dava şuurudur. Onun için bizim davamız pazara kadar değil mezara kadar” dedi.

“BİZ BU DAVANIN EMİR ERLERİYİZ, AZAT KABUL ETMEYEN KÖLELERİYİZ”

Konuşması sık sık “Fatsa burada başkanının yanında” tezahüratlarıyla kesilen Başkan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Biz bir belediye başkanı değiliz. Biz bu davanın emir erleriyiz, azat kabul etmeyen köleleriyiz. Bizim çalışmalarımızın 31 Mart’taki anlamı dünyaya bir mesaj olacaktır. 31 Mart’ta Fatsa’dan ve 19 ilçemizin genelinden öyle muhteşem bir sonuç çıkacak ki biz bütün dünyaya, ezilmişlere mutluluk müjdesi vereceğiz. Bu bakımdan bu seçim çok önemli. Biz makam, mevki peşinde değiliz. Bu davanın gönül erleriyiz. Belediyeciliğimizi ikinci 5 yılda bambaşka noktalara götüreceğiz. Seçimler demokrasinin şölenleri bu nedenle bunu efendilikle yapacağız, sevgi diliyle yapacağız. Ordu kavgadan, çekişmeden çok şey kaybetti. Siyaset bu kadar alçalmamalı. Biz aynı zamanda yeni dönemde siyaseti de temizleyeceğiz.”




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’E, FATSA’DA, SEVGİ, SELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler