HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 13:22

Organ Bağışının Önemi Vurgulandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda Organ Bağışı için toplantı düzenlendi.
Organ Bağışının Önemi Vurgulandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda Organ Bağışı için toplantı düzenlendi. Bilindiği üzere, tek tedavi yöntemi organ nakli olan organ yetmezliği tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en önemli sağlık sorunlarının başında gelmektir. Ülkemizde düşük olan organ bağışını artırabilmek adına Sağlık Bakanlığımızca her platformda eğitim ve etkinlikler düzenlendi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü olarak, Organ Yetmezliği yüzünden hayatını kaybedecek vatandaşlarımıza umut olmak adına, her geçen gün çalışmalarımıza hız vermekteyiz. Bu kapsamda Müdürlüğümüz ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İlimiz ve İlçe merkezlerindeki Emniyet Müdürlüğü çalışanlarımıza yönelik “Organ Bağışı” eğitimi verilmektedir.

Organ ve Doku Nakli koordinatörlüğümüz tarafından Uzm Dr. Kubilay Vural başkanlığında Sağlık Memuru Sakin Erdoğan ve Hemşire Mukaddes Koç Ödemiş tarafından  2 oturum olarak gerçekleştirilen eğitime yaklaşık 300 Emniyet mensubu katıldı.

“Organ Bağışı konusunda kişilerin ön yargıları değiştirebilmek ve bilinçli bir toplum oluşturabilmek amacıyla eğitim faaliyetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz diyen İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Dursun Tüzün, Organ Bağışı Eğitimlerinde ev sahipliği yapan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ordu İl Emniyet Müdürü Sayın Atilla Aksoy ve 2.Sınıf Emniyet Müdürü Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Boyraz ile İl ve İlçelerimizde katılım sağlayan Emniyet Mensuplarına teşekkürlerini bildirdi. HABER MERKEZİ 




Anahtar Kelimeler : Organ, Bağışının, Önemi, Vurgulandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler