- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
Trabzon'da Model Fabrika Kuruluyor
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamaya göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar ve beraberindeki heyet, Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ile TTSO Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde model fabrika kurulması için önerilen mekanları inceledi.
Heyet üyeleri ile TTSO Başkanı Erkut Çelebi, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak ve diğer ilgililerin yer aldığı incelemenin ardından Vali Yardımcısı Ali Yılmaz'ın katılımıyla KTÜ Rektörlüğünde değerlendirme toplantısı da gerçekleştirildi.
Açıklamada, TTSO Başkanı Çelebi'nin şu ifadelerine yer verildi: "Model fabrika gelişmek isteyen firmalar için önemli bir fırsat yaratacaktır. Gerçek üretim hatlarındaki eğitimler verimliliği dolayısıyla katma değeri artıracaktır. Bakanlık heyetimiz önerilen iki yerde incelemelerde bulundu ve değerlendirmesini yapacak. TTSO tarafından Teknokent alanı içinde inşa edilen Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi'nin en alt katındaki bölüm de uygun yerler arasında. İş dünyası olarak beklentimiz model fabrikanın iş dünyası tarafından verimli olarak kullanılabilmesidir."
AA

