HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mart 2022 Perşembe

HALK EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET

Kumru ilçesini ziyaret eden Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin ile birlikte okul ve kurumlarımızda yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
HALK EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET

Kumru ilçesini  ziyaret eden Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin ile birlikte okul ve kurumlarımızda yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

Okul ve kurum ziyaretlerine Kumru Halk Eğitimi Merkezi ile başlayan Müdürümüz, Kumru Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde devam eden kurslar, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında Kumru Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bekir Altunel'den bilgi aldı. Kurslara katılım sağlayan kursiyerler ile sohbette bulundu. Halk Eğitimi merkezlerinin bireylerin ekonomik, kişisel, kültürel ve sosyal gelişimini sağlarken aynı zamanda toplumun kalkınmasını hedefleme amacında olduğunu belirten Müdür, özellikle meslek edindirme kurslarına gereken önemi ve desteği verdiklerini bundan sonra da verileceğini ifade etti. 

Halk Eğitimi Merkezlerimiz, okuma yazma kurslarından, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda toplumun gelişimine katkı sunuyor. Her vatandaşımız Halk Eğitimi Merkezlerinde kendisine uygun bir kurs bulabilir. Tüm vatandaşlarımızı Halk Eğitimi Merkezlerimizin kurslarına davet ediyoruz. 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : HALK, EĞİTİM, MERKEZİNE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler