- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
VEFA YARIŞMASI

Ordu Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Diriliş Nesli’nin mimarı merhum şair mütefekkir Sezai Karakoç’un anısına ‘’Doğunun 7. Oğluyum Ben “ adlı karikatür ve hikâye yazma yarışması düzenliyor.
Yarışma ile ilgili bilgi veren Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, “16 Kasım 2021 tarihinde hayatını kaybeden Diriliş Nesli’nin mimarı merhum şair mütefekkir Sezai Karakoç’u öğrencilere yakından tanıtmak, eğitime çizginin düşünce ve mizaha dönüşmesi diyebileceğimiz karikatür gözüyle bakılmasını sağlamak, ortaya çıkacak bakış açılarını bir eğitim çıktısı olarak kullanmak ve gençlerin öykü yazarak yazma becerilerinin; duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerinin; Türkçeyi yazım kurallarına uygun olarak kullanmalarının geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla ilçemizdeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin katılabileceği “Doğunun 7. Oğluyum Ben “ adlı karikatür ve hikâye yazma yarışması düzenliyoruz “dedi.
Sezai Karakoç’un “Masal” şiirinin temasından hareketle öğrencilerin hikâye ve karikatür kategorilerinde eser göndereceği yarışmanın son başvurusu 11Mart Cuma günü olduğunu söyledi.
Öte yandan yarışmada dereceye gireceklere para ödülü verilecek. Buna göre birincilere 550 TL, ikincilere 300 TL ve üçüncülere 200 TL verilecek. Haber Merkezi