HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 12:40

Karikatür Yarışması Sonuçlandı

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okullarda okuyan lise öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği "Suskunlar Heyeti" konulu karikatür yarışması sonuçlandı.
Karikatür Yarışması Sonuçlandı

Eğitime, bu toprakların kadim değerlerine çizginin düşünce ve mizaha dönüşmesi diyebileceğimiz karikatür gözüyle bakılmasını sağlamak ve ortaya çıkacak bakış açılarını bir eğitim çıktısı olarak kullanmak, eğitim çağındaki gençlerimizin sanatsal etkinliklere yönlendirilerek onların bilinçlenmelerine, farkındalık, duyarlılık, özgüven kazanmalarına destek olmak, hoşgörü, başkalarına saygı, bilginin yaşama aktarılması, kendini ifade etme, üretilenlerin gelecek kuşaklara aktarılması gibi kazanımları sağlamak, kurum tarafından  Çalıkuşu 81 Altınordu ve Taşbaşı eğitim kültür sanat ve edebiyat dergilerine eser çeşitliliği kazandırmak maksadıyla Müdürlüğü tarafından  lise öğrencileri arasında "Suskunlar Heyeti" konulu karikatür yarışması düzenlenmişti.   

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okullarda okuyan lise öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İrem Arslan 1'inci oldu.   

Namık Altaş Koleji Fen Lisesi Öğrencisi Eylül Ela Şipal 2'nci olurken BB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Kübra Ongun 3'üncü oldu.  

 Karikatür yarışmasında Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi Hifanur Gündoğdu ile yine aynı okuldan Ayşenur Eren teşvik ödülünü paylaştılar.   

 




Anahtar Kelimeler : Karikatür, Yarışması, Sonuçlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler