HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 12:10

Müdürler Korgan’da Toplandı

Ordu İlçe Milli Eğitim Müdürleri, değerlendirme toplantısı gerçekleştirmek üzere Ordu Korgan’da bir araya geldi.
Müdürler Korgan’da Toplandı

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü  Korgan ilçe ziyaretinde ilk olarak Korgan Kaymakamı   Ensar Çelik'i ziyaret ederek Korgan ilçesindkei eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Korgan Belediye Başkanı   Sait Korgan ile bir araya geldi. Korgan ilçemizin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şehit Emrah Sapa İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci, öğretmenleri ve okul yönetimi ile bir araya geldi. Öğretmenler  ile sohbet eden Müdür Vargeloğlu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak eğitim öğretim yılının huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını temenni etti.

Okul ziyaretinin ardından Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla Korgan İteniçi Sosyal Tesisleri'nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Vargeloğlu; eğitim öğretim çalışmaları, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Millî Eğitim Bakanlığı  tarafından tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunulan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve YKS öncesi okullarımızda yapılacak iş ve işlemleri ile Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ve BİLSEM Yıl Sonu Etkinlikleri değerlendirildi.

Bakanlık  tarafından uygulamaya koyulan tüm öğrencilere yönelik "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", "Liselerde Bilim Uygulaması Projesi", "Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı", "Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesi", "Okulda İyilik Var" ve "Okul Ortaklığı" proje ve etkinliklerinin Bakanlığımız tarafından belirlenen takvime göre takibinin yapılması gerektiği vurgulanarak öğrencilerimizin hayallerindeki mesleği yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve meslek tanıtımı amacıyla Valilik himayelerinde Müdür Vargeloğlu koordinesinde uygulamaya koyulan "Hayalimdeki Meslek Projesi" ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. Taşımalı eğitim servisleri ile öğrencilerimize verilen öğle yemeklerinin kontrollerinin ve denetimlerinin yapılması gerektiği vurgulanarak eğitim yatırımlarımızın son durumları değerlendirildi. Okullarımızın bakım ve onarımlarla ilgili planlamaları zamanında yapılarak bakım ve onarımların yaz tatilinde bitirilmesi vurgulandı.

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm İlçe Millî Eğitim Müdürleri  tarafından okunan kitabın değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürlerin  talep ve önerilerini dinleyen Müdür Vargeloğlu, Eğitim Kenti Ordu'muzda yapılan çalışmalardan dolayı emek veren herkese teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler : Müdürler, Korgan’da, Toplandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler