HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Nisan 2024 Salı Saat: 11:23

Ordulu Gençler Bölge Şampiyonu Oldu

Gençler Arası Kültür ve Sanat yarışmaları Karadeniz Bölge Finali'nde ilimizi temsil eden Ateşten Gömlek Ekibi şampiyon oldu.
Ordulu Gençler Bölge Şampiyonu Oldu

Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Merkezlerine üye olan gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Bilgi, Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir Okuma kategorilerinde yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

 

Rize Gençlik Merkezi Şehit Uğur Korkmaz Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleşen, 2024 Yılı Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali'nde Bilgi Yarışması kategorisinde Üniversite Grubunda Ordu Temsilcisi Ateşten Gömlek Ekibi birinci olup Türkiye finaline gitmeye hak kazandı.

 

Karadeniz Bölge Finali ‘Kim Bilir’ sloganıyla düzenlenen Bilgi Yarışması’nda Üniversite düzeyinde Ateşten Gömlek Ekibi olarak Ordu Gençlik Merkezinden katılan gençler, Bülent Torun, Mert Kara ve Kürşat Kemal Dede birinci olarak Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Finaline gitmeye hak kazandı.

 

Yarışmada Gençlere; Genel Kültür, Tarih (İslam ve Türk Dünya Tarihi), Sanat Tarihi, Edebiyat, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular, Görsel Sanatlar, Müzik, Sayısal Mantık ve Spor Kültürü’ konularından seçmeli sorular yöneltildi.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler