- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
- 12:01 Ergin Karlıbel Vakfı kapılarını kadınlara açıyor
- 12:05 TÜRK LEZZETİNE ALTIN ÖDÜL!
- 14:58 OSKİ'den Altyapıda Büyük Başarı: Susuz Mahalle Sayısı 272’den 13’e Düştü
- 14:48 Şehit Dedesi İçin Anı Odası Yaptırdı
- 14:29 17 Yaşındaki Genç Babasını Vurdu
- 14:10 Ordu’da Bir Haftada 54 Yaralamalı Kaza: Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı
- 12:55 Ordu’da Asayiş Uygulamaları Sıkılaştı: 1 Haftada 30 Aranan Şahıs Yakalandı, 18’i Tutuklandı
- 12:34 31 Ekim Son Gün, Süre Uzatılmayacak
- 11:14 İstanbul’daki Trafik Kazasında Ordu Çatalpınarlı Genç Hayatını Kaybetti
- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
Fındık Fiyatı
Ordulu Gençler Bölge Şampiyonu Oldu

Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Merkezlerine üye olan gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Bilgi, Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir Okuma kategorilerinde yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.
Rize Gençlik Merkezi Şehit Uğur Korkmaz Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleşen, 2024 Yılı Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali'nde Bilgi Yarışması kategorisinde Üniversite Grubunda Ordu Temsilcisi Ateşten Gömlek Ekibi birinci olup Türkiye finaline gitmeye hak kazandı.
Karadeniz Bölge Finali ‘Kim Bilir’ sloganıyla düzenlenen Bilgi Yarışması’nda Üniversite düzeyinde Ateşten Gömlek Ekibi olarak Ordu Gençlik Merkezinden katılan gençler, Bülent Torun, Mert Kara ve Kürşat Kemal Dede birinci olarak Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Finaline gitmeye hak kazandı.
Yarışmada Gençlere; Genel Kültür, Tarih (İslam ve Türk Dünya Tarihi), Sanat Tarihi, Edebiyat, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular, Görsel Sanatlar, Müzik, Sayısal Mantık ve Spor Kültürü’ konularından seçmeli sorular yöneltildi.
HABER MERKEZİ