HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mart 2024 Pazar Saat: 17:23

SIFIR ATIK YARIŞMASI SONUÇLANDI

Uluslararası Sıfır Atık Günü nedeniyle düzenlenen Sıfır Atık Yarışması ödül töreninde 81 ilden 12 eser, 6 proje ve 81 okul ödül almaya hak kazandı.
SIFIR ATIK YARIŞMASI SONUÇLANDI

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) merkez ve taşra teşkilatı ile okul ve kurumlarında atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz bir ülke ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için uygulanan "Sıfır Atık Projesi" konulu yarışma sonuçlandı.

 

Atık üretimini azaltmak ve geri dönüşümü teşvik etmek, çevreye duyarlılık ve farkındalık oluşturmak, yenilikçi çözümler geliştirmek amacıyla "Sıfır Atık Projesi" kapsamında Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışması (okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri), Sıfır Atık Projeleri Yarışması (ortaokul ve lise öğrencileri) ve İyi Uygulama Yapan Okul Yarışması Olmak üzere 3 farklı temada düzenlenen yarışmada 81 ilden 3 tema ve 7 kategoride toplam 495 il birincisi eseri inceledi ve bu kapsamda 12 eser, 6 proje ve 81 okul ödül almaya hak kazandı.

 

Ataşehir Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesinde düzenlenen ödül töreni Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törene ödül almaya hak kazanan öğrenciler ve refakatçı öğretmenler ile veliler katıldı.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler