HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 06:41

21. YÜZYIL BECERİLERİ VE GELECEĞİN MESLEKLER’İ

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Hayalimdeki Meslek Projesi" kapsamında "21. Yüzyıl Becerileri ve Geleceğin Meslekler"i konulu konferans Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
21. YÜZYIL BECERİLERİ VE GELECEĞİN MESLEKLER’İ

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  "Hayalimdeki Meslek Projesi" kapsamında "21. Yüzyıl Becerileri ve Geleceğin Meslekler"i konulu konferans Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taşkın Kılıç'ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Vali Muammer Erol, Altınordu Kaymakamı  Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler  katıldı.

Konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, açılışta yaptığı konuşmasında; "Her geçen gün, daha önce duymadığımız yepyeni teknolojilerle, yapay zekâ kavramları ile karşılaşıyor ve bu teknolojiden nasibini almış cihazlarla tanışıyoruz. Biz, bu teknoloji ve cihazlarla tanışıp haşır-neşir olurken; bazı meslekler de tarihe karışıyor. Bazen "Ne iş yapıyorsun?" sorusunu sorduğumuzda, cevap olarak; yeni meslek adları duyuyoruz. Biz, nasıl hallaçların varlığını ancak tarih kitapları ve resimlerden öğreniyorsak, bizim çocuklarımız da birçok mesleği ancak internetten öğrenebilecek. Yepyeni iş kolları, en popüler meslekleri bile kökten bir değişime uğratmaya devam ediyor." dedi.

Konferans Prof. Dr. Taşkın Kılıç tarafından '21. Yüzyıl Becerileri ve Geleceğin Meslekleri' konulu sunumuyla devam etti. Konferansın sonunda Valimiz Sayın Muammer Erol, konferansta konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Taşkın Kılıç'a plaket ve çiçek takdim etti. Ardından konuşmacımız Prof. Dr. Taşkın Kılıç, Valimiz Sayın Muammer Erol'a kitaplarını takdim etti. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.   





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler