- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
- 12:01 Ergin Karlıbel Vakfı kapılarını kadınlara açıyor
- 12:05 TÜRK LEZZETİNE ALTIN ÖDÜL!
- 14:58 OSKİ'den Altyapıda Büyük Başarı: Susuz Mahalle Sayısı 272’den 13’e Düştü
- 14:48 Şehit Dedesi İçin Anı Odası Yaptırdı
- 14:29 17 Yaşındaki Genç Babasını Vurdu
- 14:10 Ordu’da Bir Haftada 54 Yaralamalı Kaza: Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı
- 12:55 Ordu’da Asayiş Uygulamaları Sıkılaştı: 1 Haftada 30 Aranan Şahıs Yakalandı, 18’i Tutuklandı
- 12:34 31 Ekim Son Gün, Süre Uzatılmayacak
- 11:14 İstanbul’daki Trafik Kazasında Ordu Çatalpınarlı Genç Hayatını Kaybetti
- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
- 16:57 CUMHURİYET ÇAMURDAN KURTULDU
- 15:29 Vali Arazide, Kararlar Yerinde!
- 15:13 “Susuzluğa Geçit Yok: OSKİ 7/24 Nöbette”
- 15:00 “Yolun Sonu Yaylaya Çıkıyor”
Fındık Fiyatı
BEN SANA İNANIYORUM, BAŞARACAKSIN

Ordu Anadolu Lisesi (OAL) düzenlediği etkinliklerle örnek olmaya devam ediyor. Öğrencileri her alanda motive edecek projelere başarıyla imza atan Ordu Anadolu Lisesi bu kez de öğrenci velilerine rotayı çevirdi.
Velilerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşmalarının çok önemli olduğuna dikkat çeken OAL Müdürü Bilal Şahin; “Değerli velilerimizle bir yola çıktık. Başarı için fedakârlık, özveri, samimiyet gerektiğinin bilincinde 9/C sınıfı öğrencilerimizin 4 yıl boyunca yol yürüyeceği ailelerimizin de birbirlerini yakinen tanımaları için bir araya geliyoruz.
Bu yol uzun yol yorgunluğu mutlaka olacaktır işte o anda "BEN SANA İNANIYORUM BAŞARACAKSIN" diyecek gençlerimizin annelerine duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum.
Bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Tülin hocamız başta olmak üzere sınıf temsilcimiz Yeşim hanıma şube annelerimize tekrar teşekkür ediyor çıktıkları yolda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Ben sana inanıyorum, başaracaksın sloganı yalnız velilere yönelik olmadığını ve bunu öğrencilerle birlikte hayata geçirdiklerini belirten müdür Şahin, şöyle devam etti; “11/E Şubemizle Pınar hocamızın organizasyonuyla çok keyifli bir akşam geçirdik.
Gençlerimizin bir araya gelerek samimiyet içeren sohbetleri ilerleyen süreçte yorulmaya başladıklarında "sana inanıyorum vazgeçme başaracaksın" diyecek bir arkadaş bulmalarına vesile olacaktır.
Bu güzel geçeği hazırlayan Pınar hanıma katılım sağlayan müdür yardımcısı Abdullah beye ve rehber öğretmenimiz Şinasi beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öğrencilerin güvenliği konusunda okul içerisinde her türlü tedbirlerin alındığına da dikkat çeken Müdür Şahin’den bir teşekkür de İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi.
Şahin, güvenlik konusunda da; “Okulumuzun merdiven boşlukları öğrencilerimizin olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından filelerle güvenli hale getirildi.
Başta Sayın Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese Anadolu Lisesi Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.