- 18:42 Ordu’da ilk çorap fabrikasından 2 ülkeye ihracat
- 18:43 Ordu’da ilk çorap fabrikasından 2 ülkeye ihracat
- 12:56 Biletbaba.com: Uçak, Otel ve Transfer Aramalarında Türk Girişimi
- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
Fındık Fiyatı
ÖĞRENCİLER EĞİTİME YENİ OKULDA DEVAM EDECEKLER
Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yeni okul binası inşaatı, son aşamalarına yaklaşıyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, inşaatın sürecini değerlendirmek ve güncel bilgi edinmek amacıyla okul binası inşaatını ziyaret etti. Yapılan incelemeler sonucunda, yüklenici firmanın yetkilisinden alınan bilgilerle birlikte inşaatın %75 oranında tamamlandığı tespit edildi.
Hasan Acu, inşaatın ilerleyişinden ve elde edilen sonuçlardan memnuniyetini ifade ederek, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tamamlanacak modern ve son teknolojiyle donatılmış okul binasının öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunacağını belirtti. Yeni okul binası, öğrencilere daha çağdaş ve konforlu bir eğitim deneyimi sunmak amacıyla özenle tasarlanmış durumda.
2024 yılında tamamlanacak olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yeni binasıyla birlikte öğrenciler, daha modern bir öğrenme ortamında eğitim görmeye başlayacaklar."




