HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Eylül 2021 Perşembe

SAHA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarımızda yürütülen hazırlıkları ve yapılan çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor.
SAHA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul/kurum ziyaretlerini sürdürürken, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Dönemi'nin başlamasının ardından, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarımızda yürütülen hazırlıkları ve yapılan çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor.

İlimizde yüz yüze eğitime ilişkin çizilen yol haritasına yönelik yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlayabilmesi için devam eden hazırlıkları yerinde görmeye devam eden Müdür, Altınordu Fatih Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesini ziyaret etti. 

Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’in hazır bulunduğu ziyarette, okulun bahçesinde incelemelerde bulunan Müdür, yapılması planlanan çalışmalar hakkında Okul Müdürlerinden bilgi alarak, değerlendirmelerde bulundu. Okulların onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini ve tamamlanma aşamasına gelindiğini ifade eden Müdürümüz Okul Müdürlerine okulların açılış tarihine kadar hazırlıkların tamamlanması talimatını verdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : SAHA, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler