HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ekim 2023 Salı Saat: 01:09

ÖĞRETMENLER KURSLARINI BAŞARIYLA BELGELENDİRDİ

Durugöl Ortaokulunun ev sahibi olduğu Bilgisayar Web 2:0 Araçlarını Tanıma ve Bu Araçlarla İçerik Geliştirme Kursu başarıyla tamamlandı.
ÖĞRETMENLER KURSLARINI BAŞARIYLA BELGELENDİRDİ

Okul temelli mesleki gelişim çalışmaları kapsamında Fatih Projesi BT İl Koordinatörü Ömer Çağdaş Atasu  tarafından eğitimleri verilen, Öceli Hüsamettin Çabuk İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinin katıldığı, Durugöl Ortaokulunun ev sahibi olduğu Bilgisayar Web 2:0 Araçlarını Tanıma ve Bu Araçlarla İçerik Geliştirme Kursu başarıyla tamamlandı. Öğretmenlere bilgisayarın güçlü dünyasını keşfetme fırsatı sunmayı, Web 2.0 araçlarıyla içerik geliştirme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı ve modern eğitimde gerekli olan dijital becerileri kazandırarak öğrencilere daha etkili bir öğrenme deneyimi sunmayı amaçlayan kursa 13 öğretmen  katılım sağladı.

Kursu tamamlayan öğretmenler için  belge takdim töreni düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Durugöl Ortaokulu Müdürü Mecit Gündüz, Öceli Hüsamettin Çabuk İlkokulu Müdürü İlker Tunç, kurs öğretmeni Ömer Çağdaş Atasu ile kursiyer öğretmenle  katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, törende yaptığı konuşmasında: "Web 2.0 araçları, günümüz eğitiminde kritik bir rol oynamaktadır. Öğretmenlerin bu araçları tanımaları ve etkili bir şekilde kullanabilmeleri, öğrencilerimize daha ilgi çekici ve etkili bir öğrenme deneyimi sunmalarını sağlayacaktır. Öğretmenlerimizin mesai saatlerinin sonrasında gönüllü olarak katılmış oldukları Mesleki Gelişim faaliyetleri bu noktada son derece kıymetli ve önemlidir. Katılım gösteren öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve bu yolda daha fazla adım atmalarını teşvik ediyoruz." dedi.  Müdürümüz konuşmaların ardından kursiyer öğretmenlerimize belgelerinin takdim etti.

Kursu başarıyla tamamlayarak belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'ten alan öğretmenlerimiz, bu kurs ile mesleki gelişimlerine katkıda bulundukları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Kurs kapsamında almış oldukları eğitim ile eğitimde teknolojinin gücünü anlama ve kullanma konusundaki bilgi ve becerilerinin arttığını ifade ettiler.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler