HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 17:57

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM COŞKUYLA KARŞILANDI

"2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı, Kaymakam Fatma Turhan Keser'in katılımıyla Perşembe Atatürk İlk/Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen halk oyunları gösterileriyle coşkuyla kutlandı.
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM COŞKUYLA KARŞILANDI

Yeni eğitim-öğretim yılı kutlamaları sırasında, ilçeye yeni atanan Kaymakam Fatma Turhan Keser, okul bahçesine giriş yaptığında, protokol üyeleri ve okul öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Atatürk İlk/Ortaokulu Müdürü Murat Bahtiyar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çulfaz, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyerek bir konuşma gerçekleştirdiler.

Ardından, Usta Öğretici Mine Tiryakioğlu yönetimindeki Atatürk Ortaokulu öğrencileri, yöresel halk oyunlarından örnekler sunan bir gösteri sergilediler. Program, Atatürk İlkokulu öğrencisi Gökdeniz Karadeniz'in okuduğu şiirin ardından okula yeni başlayan minik öğrencilerin, okul öğrencileri ve öğretmenler tarafından çiçeklerle karşılanmasıyla sona erdi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Fatma Turhan Keser, okula yeni başlayan minik öğrencilerle, protokol üyeleri ve öğretmenlerle birlikte objektiflere poz verdi."


HABER:TUĞÇE ARSLAN




Anahtar Kelimeler : YENİ, EĞİTİM, ÖĞRETİM, COŞKUYLA, KARŞILANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler