HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 12:58

Başkan Tavlı; “İnsan Yetiştirmek Kutsal Bir Görevdir”

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir açıklama yapan Hüseyin Tavlı, eğitimin önemine değinerek; “Bir insan yetiştirmek, hata kabul etmeyen, telafisi olmayan önemli ve kutsal bir görevdir” dedi.
Başkan Tavlı; “İnsan Yetiştirmek Kutsal Bir Görevdir”

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında yerel idareciler olarak eğitime her zaman destek olduklarını hatırlatab Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yeni Eğitim-Öğretim yılının öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Ünye’de 91 okulda, 2 bin 410 öğretmen ve 28 bin 063 öğrencinin Eğitim-Öğretime başladığını hatırlatan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, mesajında; “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve yavrularımız için yeni bir Eğitim-Öğretim yılı daha başlamıştır. Biz yerel idareciler olarak eğitime her zaman destek vererek evlatlarımızın daha iyi ve kaliteli bir eğitim almaları için elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bu katkı ve desteklerimiz yeni Eğitim-Öğretim yılında da devam edecektir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; parklar, meydanlar ve binalar inşa ederiz ve beğenmezsek yenisini yaparız. Ancak bir insan yetiştirmek, hata kabul etmeyen, telafisi olmayan önemli ve kutsal bir görevdir. Bu görevi ifa eden kıymetli öğretmenlerimiz başta olmak üzere geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ve velilerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılını tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler