HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Temmuz 2023 Cuma Saat: 18:16

2024 Eğitim - Öğretim Yılı İçin Planma Yapıldı

Ordu Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında, "Kök Değerler Projesi" ilçe yürütme kurulu tarafından yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
2024 Eğitim - Öğretim Yılı İçin Planma Yapıldı

Ordu Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında, "Kök Değerler Projesi" ilçe yürütme kurulu tarafından yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Öğrencilere temel değerlerin kazandırılması ve karakter gelişimine katkı sağlanması amacıyla hayata geçirilen "Kök Değerler Projesi"ni değerlendirmek için  Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıda, Kök Değerler Projesi kapsamında 2022- 2023 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilerek, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yapılacak çalışmaların planlaması görüşüldü.

Kök Değerler Projesi 

Öğrencilere etik, dürüstlük, saygı, sorumluluk gibi değerlerin önemi vurgulanır. Bu değerlerin günlük yaşamda nasıl uygulanabileceği üzerinde çalışmalar yapılır ve öğrencilerin bu değerleri içselleştirmesi hedeflenir. Proje, öğrencilerin sosyal, duygusal ve ahlaki açıdan gelişimine katkıda bulunmayı hedefler. Öğrencilerin özgüvenlerinin artması, empati kurabilme becerilerinin gelişmesi ve sağlıklı ilişkiler kurabilme yeteneklerinin kazanılması da projenin amaçları arasındadır. "Kök Değerler Projesi"nin " uygulanması, öğretmenlerin öğrencilerle etkileşimlerini artırırken, aynı zamanda okul ve aile işbirliğini de teşvik eder. Böylelikle, öğrencilerin karakter gelişimi ve değerler eğitimi konularında daha sağlam bir temel oluşturması amaçlanır. Projenin yıl sonu değerlendirme toplantıları, yapılan çalışmaların gözden geçirilmesi ve yeni dönem için stratejilerin belirlenmesi açısından önem taşır. Bu toplantılarda proje ekipleri, öğretmenler ve ilgili paydaşlar bir araya gelerek projenin etkinliğini değerlendirir ve gelecek dönem için planlamalar yapmayı amaçlar.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : 2024, Eğitim, Öğretim, yılı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler