HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Temmuz 2023 Salı Saat: 18:11

BİLSEM YAZ KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, atölye çalışmalarına katılan öğrencileri ziyaret etti.
BİLSEM YAZ KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Bilim Sanat Merkezi bünyesinde Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan ücretsiz yaz kurslarındaki atölyelere yoğun ilgi gösterildi.

Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, atölye çalışmalarına katılan öğrencileri ziyaret etti.

Ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Hasan Acu: “Bugün itibariyle atölye çalışmalarına 102 öğrenci katılım sağlamaktadır. Robotik Kodlama / Yazılım Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Yabancı Dil Atölyesi, Matematik Atölyesi, Akıl Zeka Atölyesi…

BİLSEM Yaz Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nda 2. sınıftan 12. sınıfa kadar atölye programlarına başvuran tüm öğrencilerimizin eğitim almaları sağlanmaktadır.

BİLSEM yaz okulu programları öğrencilerin devam ettiği eğitim kademeleri dikkate alınarak ilkokul, ortaokul ve lise kademeleri için ayrı ayrı hazırlanmaktadır.

Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda potansiyellerini en üst düzeyde ortaya koyabilmelerini sağlamak ve yaz dönemini en etkin şekilde değerlendirmelerine katkı sunmak amacıyla bilim ve sanat alanlarını kapsayan atölye programları etkinlik temelli olarak uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizin atölyelerde aldıkları eğitim ile bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, sorun çözen, kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmeleri, yetenekleri ve yaratıcılıklarını erken yaşta fark ederek en üst düzeyde kullanmaları ve beceriler edinmeleri hedeflenmektedir.” İfadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : BİLSEM, YAZ, KURSLARI, YOĞUN, İLGİ, GÖRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler