- 11:44 ORDUSPOR 1967 KARAMAN’DAN AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYOR
- 11:39 ÜRETİCİ KÜSTÜRÜLMEMELİ, ÜRETİMDEN KOPARILMAMALI
- 11:34 KORGAN'IN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU
- 11:20 EYÜPSPOR AVANTAJI KAPTI
- 11:17 SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SÜT GEREKLİ
- 11:18 AYBASTI BELEDİYESİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR
- 11:16 ENGİNYURT KAYDINI YAPTIRDI
- 11:07 KİBELEYE SICAK ASFALT
- 11:00 HAMSİK, SEZON SONU FUTBOLU BIRAKIYOR
- 10:55 AVRUPA KUPASI 7.KEZ SEVİLLA’NIN
- 10:13 HELVANIN NAMINI DUYMAYAN KALMASIN
- 09:50 CENAZE İLANI
- 23:59 ERASMUS+ K220 PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 18:36 52 ORDUSPOR KARAKÖPRÜ’DEN BERABERLİKLE DÖNÜYOR
- 18:30 ORDU ROTARY’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ
Fındık Fiyatı
100 BİN ÖĞRENCİYE BURS

HABER: MEHMET EMİN DANIŞ
Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, geçen yıl 30 bin ilk ve orta öğretim öğrencisine verilen burs sayısını 100 bin öğrenciye çıkardıklarını açıkladı.
Öğrenci başına 863 lira olarak ödenecek burs kontejanının 30 binin deprem bölgesindeki öğrencilere ayrıldığını belirten Bakan Mahmut Özer, sınavın eylül ayında yapılacağını ekledi.
Bakan Özer, konuyla ilgili açıklamasında; “İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı kapsamında geçen yıl 70 bin öğrencimize burs sağlamıştık. Bu yıl Eylül ayında yapacağımız sınavda bu sayıyı 100 bine çıkarıyoruz. İlave 30 bin kontenjanımızı deprem bölgesindeki öğrencilerimize ayıracağız. 100 bin öğrencimize aylık 863 lira burs imkânı sağlayacağız. Tüm bu süreçlerdeki desteği için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati’ye öğrencilerimize bu kıymetli katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.