HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Mayıs 2023 Salı Saat: 10:03

VALİ SONEL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Tuncay Sonel, bir gelenek haline getirdiği okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.
VALİ SONEL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

VALİ SONEL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR  

Vali Tuncay Sonel, bir gelenek haline getirdiği okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Okulların ihtiyaçlarını yerinde görmek öğrenci ve öğretmenlere moral ve destek sağlamak amacıyla yapmakta olduğu okul ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta pazartesi günü okul ziyaretlerinde bulunan Sonel bugün de Altınordu ilçemizdeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret etti. Beraberinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Sonel, Okul Müdürü Turan Aksoy’dan okulun genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Okulda, 29 öğretmen ve 3 idarecinin görev yaptığını belirten Okul Müdürü Turan Aksoy, 16 şubede 581 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü söyledi.
4 şubeden oluşan 8’inci sınıfları da gezen Vali Sonel, sınıflarda öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbette bulundu. Öğrenci ve öğretmenlerin hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, “Her hafta başında bir okulumuzu ziyaret ediyoruz. Öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerimizle bir araya gelip, hem hasbihalde bulunuyor, hem de varsa okulumuzun ihtiyacını öğrenip gidermeye çalışıyoruz. Bu hafta da Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’muzu ziyaret ettik” dedi.


12 DERSLİK EK OKUL BİNASI YAPILACAK

Okul ziyaretinde öğrencilere bir müjde de veren Vali Sonel, “Gördüğüm kadarıyla sınıflarınız kalabalık. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, kıymetli Milli Eğitim Bakanımızın destekleriyle ilimize çok önemli eğitim yatırımları kazandırıldı. İnşallah sizler için de 12 derslikli ek bir okul binası yapılacak. Bu okul binası yapıldıktan sonra sınıf mevcutlarımız biraz daha azalmış olacak ve sizler daha ferah bir ortamda eğitiminizi sürdüreceksiniz” diye konuştu.  
LGS sınavına girecek olan 8’inci sınıf öğrencileri ile deneme sınavları ve meslek tercihleri hakkında söyleşide bulunan Vali Sonel, “Hangi mesleği seçerseniz seçin, hangi işi yaparsanız yapın, mutlaka severek, isteyerek yapın. Severek yaptığınız işte hem başarılı olursunuz, hem de mutlu olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Gelecekte inşallah sizleri iyi yerlerde görürüz” şeklinde konuştu.
Okulda görev yapan öğretmenlerle, Öğretmenler Odasında bir araya gelen Vali Sonel, öğretmenlerle tanıştı. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Sonel, “Öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Onlar, bizim geleceğimizi şekillendiren kişiler. Fedakarca görev yapan öğretmenlerimiz, her türlü övgüyü hak ediyorlar. Kapımız, gönlümüz sizlere her zaman açık. Bir ihtiyacınız olduğunda hiç çekinmeden bizlere iletebilirsiniz. Sizleri seviyoruz, sizleri sayıyoruz” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, ZİYARETLERİNE, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler