HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Nisan 2023 Salı Saat: 14:23

TIMSS OKULLARI GEZİLİYOR

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme Değerlendirme Daire Başkanı Songül Koçer, Ordu’da TIMMS 2023ün yapılacağı okulları ziyaret etti.
TIMSS OKULLARI GEZİLİYOR

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme Değerlendirme Daire Başkanı Songül Koçer, Ordu’da TIMMS 2023'ün yapılacağı okulları ziyaret etti.

TIMSS, Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırmasıdır. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesi olup dünyadaki en büyük ve en kapsamlı uluslararası öğrenci başarılarını değerlendirme çalışmasıdır. 4. ve 8. sınıf düzeyindeki öğrencilere uygulanıp, 4 yılda bir yapılmaktadır.

Mayıs ayı içerisinde araştırmaların yapılacağı ve Ordu’dan çalışmalara katılım sağlayacak okulları, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme Değerlendirme Daire Başkanı Songül Koçer ziyarette bulundu.

Araştırmaların yapılacağı okullar:  Fatsa TOKİ Ortaokulu, Ecz. İlhan Hazinedar Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu, Başöğretmen Ortaokulu.




Anahtar Kelimeler : TIMSS, OKULLARI, GEZİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler