HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mart 2023 Cuma Saat: 08:52

MÜDÜR VARGELOĞLU, KORGAN’DA

Okul ve kurum ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Korgan ilçesini ziyaret etti.
MÜDÜR VARGELOĞLU, KORGAN’DA

Okul ve kurum ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerimizle bir arada olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Korgan ilçesini ziyaret etti.

Müdürü, ilk olarak Korgan Kaymakamı Mikail Ersöz'ü yeni yapılan Korgan Hükümet Konağında ziyaret etti. Ardından yeni hizmet binasına taşınan Korgan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek eğitim öğretim çalışmaları, yapılan ve planlanan projeler ile eğitsel ve kültürel faaliyetler konusunda Korgan İlçe Millî Eğitim Müdürü Murtaza Alan'dan bilgi alarak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Müdür, Korgan Kaymakamı Mikail Ersöz ve Korgan İlçe Millî Eğitim Müdürü Murtaza Alan ile birlikte Korgan Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Öğrenciler  ile sohbet eden Müdürümüz, görüş ve isteklerini dinledi; öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı temennisinde bulundu.

İftar yemeği sonrasında İstanbul Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Korgan ilçemize kazandırdığı "Fehmi Köken Sanat ve Tasarım Atölyesi"ni ziyaret ederek Korgan ziyaretini sonlandırdı.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, KORGAN’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler