HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2023 Salı Saat: 08:01

AKIL VE ZEKA OYUNLARI ÖDÜL TÖRENi YAPILDI

Akıl ve Zekâ Oyunları Altınordu İlçe Finali Şehit Doğan Gökbulut İlkokulunda gerçekleştirilmişti.
AKIL VE ZEKA OYUNLARI  ÖDÜL TÖRENi YAPILDI

Akıl ve Zekâ Oyunları Altınordu İlçe Finali  Şehit Doğan Gökbulut İlkokulunda gerçekleştirilmişti. Turnuvada dereceye giren öğrencileri  için  Hâkî Yener İlkokulunda ödül töreni düzenlendi. 

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan, okul müdürleri, öğretmenler, dereceye giren öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Ödül töreni, Hâkî Yener İlkokulu öğrencilerinin sergilediği "Vatan" adlı gösteriyle başladı. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi, yarışmanın düzenlenmesi ve yürütülmesinde görev alan okul yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik eden İlçe milli Eğitim Müdürümüz Onur Beyürek konuşmasında; "Akıl ve zekâ oyunları öğrencinin düşünmesini, üretmesini, düşünce dünyasının gelişmesini ve hayata daha farklı bakmasını sağlamaktadır. Öğrencilerimizin bu alanda gelişmelerini sağlamak adına okullarımızda akıl ve zekâ oyunları alanları oluşturarak, onlara kurslar vermekteyiz. Yarışmaya ilçemizden 76 öğrenci katılım sağlamıştır. Bu sayının çok güzel olduğunu belirtmek isterim ancak ilerleyen yıllarda sayının daha da artmasını temenni ediyorum. " diyerek akıl ve zekâ oyunlarının öğrencilerin gelişimi açısından önemine dikkat çekti.

Konuşmalarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Sezayi Okutan, okul müdürleri tarafından turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve katılım belgeleri takdim edildi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, yarışmanın yürütme kurulunda yer alan okul yöneticisi ve öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etti. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.   

 nBÜLTEN





Anahtar Kelimeler : AKIL, VE, ZEKA, OYUNLARI, ÖDÜL, TÖRENi, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler