HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mart 2023 Pazartesi Saat: 05:12

BAŞARILI 175 ÖĞRETMENE ÖDÜL!

Fatsa eğitim bölgesinde görev yapan ve Başarı Belgesi alan yönetici ve öğretmenlere Başarı Belgeleri, yemek programı eşliğinde Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından takdim edildi.
BAŞARILI 175 ÖĞRETMENE ÖDÜL!

İl Millî Eğitim Müdürlüğü  bünyesinde görev yapan yönetici, öğretmen ve personelleri ; görevlerinde göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nun teklifleri ve Vali  Tuncay Sonel'in takdirleriyle "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Görev yapan başarılı çalışmalar ortaya koyan, 2022 yılında TEKNOFEST finallerine kalan, TÜBİTAK Samsun bölge finallerine kalan, eTwinning alanında 2021 yılında 5 ve üzeri kalite etiketi alan, eTwinning alanında okulunda 10 ve üzeri kalite etiketi alan, 2021 ve 2022 yıllarında ERASMUS KA122 proje başarısı gösteren, il programlarında görev alarak başarılı çalışmalar yapan, toplam 175 öğretmen ve yöneticileri; "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Fatsa eğitim bölgesinde görev yapan ve Başarı Belgesi alan yönetici ve öğretmenlere  Başarı Belgeleri,   Fatsa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda düzenlenen yemek programı eşliğinde Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından takdim edildi. Programda İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Başarı belgesi alan tüm yönetici ve öğretmenlerimizi başarılarından; ilimize ve eğitim camiamıza yaptıkları değerli katkılarından dolayı kutlayarak başarılarının devam etmesini temenni etti.

Ordu Büyükşehir Öğretmenevinde Altınordu eğitim bölgesinde görev yapan ve Başarı Belgesi alan öğretmen ve yöneticilerimiz için yemek programı eşliğinde düzenlenen Belge Takdim Töreni'nde konuşma yapan Müdür, "Okullarımızda modern dersliklerin yanı sıra kütüphaneler, modern öğretmenler odası, tasarım beceri atölyeleri, spor alanları, laboratuvarlar ve robotik kodlama sınıflarımızla da eğitimde fark yaratmaya, değişen ve gelişen dünyada yeniliklere hızla adapte olmaktayız. Valilik himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak son iki yılda Bakanlığımız ve hayırseverlerimizin katkılarıyla ilimize birçok okul ve kurum kazandırdık. Ayrıca okullarımızın iç dış cephe boyası, çatı onarımı, kalorifer tesisatı ve yemekhane onarımı gibi birçok çalışma yaparak öğretmen ve öğrencilerimizin daha modern ortamlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmelerine katkı sağladık.

Donanımlı kütüphanelerimizi okullarımıza kazandırırken içini, en kıymetli hazinelerimiz olan kitaplarımızla donatarak ilimizde kütüphanelerimizdeki kitap sayımızı 299 binden 1 milyon 352 bine çıkardık. Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında 24 yeni anaokulu, 133 ana sınıfı açıldı. Bakanlığımız tarafından başlatılan Okul Öncesi Öğrencilerimize Ücretsiz Yemek Hizmeti kapsamında ilimizde pansiyonlarımızda kalan, taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören ve tüm okul öncesi öğrencilerimiz olmak üzere toplam 47 bin öğrencimize ücretsiz yemek hizmeti de verilmeye başlandı. İlimizde başarılı projelerimizin yanı sıra akademik başarılarımız da artarak devam etmektedir." dedi.   nBÜLTEN 




Anahtar Kelimeler : BAŞARILI, 175, ÖĞRETMENE, ÖDÜL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler