HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mart 2023 Pazartesi Saat: 05:09

MÜDÜRLER ASARKAYA’DA TOPLANDI

İl geneli kitap sayılarının, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına başvuru sayılarının ve 2204-B Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışması başvuru durumunun değerlendirilmesi yapıldı.
MÜDÜRLER ASARKAYA’DA TOPLANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette yapımı devam eden Ünye Saraçlı Anaokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalar ile ilgili Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve firma yetkililerinden bilgi aldı. Emine Görgülü Ortaokulunda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

İlçedeki ziyaretlerden sonra İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye Asarkaya Kent Ormanı'nda 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile bir araya geldi. Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; 2022-2023 eğitim öğretim yılında yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda Müdür Vargeloğlu, ülkemizde meydana gelen deprem sonrasında depremden etkilenen illerimizin ihtiyacı olan gıda, giyim ve hijyen maddelerine yönelik desteğe devam edilmesi ve öğrencilerimize yönelik psikososyal desteğin sürdürülmesi; okul müdürlerinin Rehber Öğretmen ve Sınıf Öğretmeni eşliğinde depremzede ailelerin ziyaret edilmesi gerektiğini belirtti. 

Müdür Vargeloğlu, özellikle ücretsiz yemek dağıtımı ile ilgili sürecin titizlikle takip edilmesi gerektiğini; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yapılacak taşımalı eğitimin hazırlıklarının ve planlamalarının zamanında yapılması ile taşıma kapsamında bulunan servis araçlarının denetimlerinin düzenli olarak takibinin yapılması gerektiğini vurguladı.

Bakanlığımız ile İçişleri Bakanlığı arasında gerçekleştirilen öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri ve velilere yönelik eğitimleri kapsayan "Bağımlılığa Birlikte Dur Diyelim" programı doğrultusunda istenen verilerin E-Rehberlik Modülüne işlenmesinde gerekli özenin gösterilmesi; yapılacak yapım, onarım ve donatım işlemleri ile Ortaöğretimde 10.000 Okul/Lisedeyiz projesi kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.

Ayrıca İl Millî Eğitim Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm ilçe müdürleri tarafından okunan İbrahim Kalın'ın "Barbar Modern Medeni" adlı kitabının değerlendirmesi yapılarak kitap ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürlerimizin talep ve önerilerini dinleyen Müdür, Ordu'muzda yapılan çalışmalar dolayısıyla emek veren herkese teşekkür etti.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MÜDÜRLER, ASARKAYA’DA, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler