HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 05:32

ÖDÜLLERİ TOPLADIK

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final sergisi 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirildi.
ÖDÜLLERİ TOPLADIK

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final sergisi 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yarışma sonucunda 2 projesi Türkiye 3'üncülüğü, 1 proje teşvik ödülünü aldı.

Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Berat Kılıçkaya öğretmenimiz Tuncay Yılmaz danışmanlığında "Matematik" alanında hazırladığı "Çay ve Kivi Bitkisinde Otonom Pestalotiopsis Tespiti ve Tedavisi" projesiyle, Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yusuf Bayırtarla ile Burak Eren Sağlamer, öğretmen  Halil Ulutaş danışmanlığında "Çevre ve İklim Değişikliği" alanında hazırladıkları "Yapay Zekâ Destekli Orman Yangınlarıyla Mücadele Sistemi" projesiyle Türkiye 3'üncüsü oldular.

Ordu Fen Lisesi öğrencileri İclal İlayda Zengin ile İlayda Bindaş, öğretmenimiz Zekeriya Demetgül danışmanlığında "Matematik" alanında hazırladıkları "Dik Üçgenlerin Kenarlarındaki Gizem" projesiyle teşvik ödülünü kazandılar.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ÖDÜLLERİ, TOPLADIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler