HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Aralık 2022 Cumartesi Saat: 07:54

SÜLEYMAN BELEDİOĞLU'DAN SÖYLEŞİ

Eğitimci yazar ve TV programcısı "Bonus Hoca" lakaplı Süleyman Beledioğlu, Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi.
SÜLEYMAN BELEDİOĞLU'DAN SÖYLEŞİ

Eğitimci yazar ve TV programcısı "Bonus Hoca" lakaplı Süleyman Beledioğlu, Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. İlki 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen söyleşinin ikincisi toplantı salonunda gerçekleşti. Söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilerin motivasyonun yükseltilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında öğrencilerimizle buluşan Bonus Hoca, esprili ve candan sunumuyla öğrencilerimizle keyifli ve bilgilendirici bir söyleşi gerçekleştirdi. 

 Söyleşi de özellikle öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde dikkat etmesi gereken hususlara ve beyin temelli öğrenmenin önemine değindi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, programa katkı sağlayan ve öğrencilerimizi bilgilendiren değerli hocamıza teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdiminde bulundu.   nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : SÜLEYMAN, BELEDİOĞLU'DAN, SÖYLEŞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler