HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 14:35

HAYIRSEVER VATANDAŞLAR EĞİTİM KURUMU YAPTIRIYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ayazlı mahallesinin yeni eğitim kurumları yatırımları sayesinde sürekli büyüyen bir mahalle olduğunu söyledi.
HAYIRSEVER VATANDAŞLAR EĞİTİM KURUMU YAPTIRIYOR

"AYAZLI MAHALLEMİZ YENİ EĞİTİM YATIRIMLARI İLE DAHA CAZİBELİ HALE GELECEK"
Ayazlı mahallesinde daha önceden vahşi çöp depolama alanının olması nedeniyle sıkıntılar yaşadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından bu vahşi çöp sahasının kaldırıldığını ifade eden Başkan Kibar, "Bu anlamda sayın Bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugünkü geldiğimiz noktada OSKİ tarafından Fatsa'nın en büyük su deposu Ayazlı Mahallesi'ne yapıldı.” dedi.
"HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZ DA EĞİTİM KURUMU YAPTIRIYOR"
Ayazlı mahallesinde vahşi çöp depolama alanının kaldırılması ve doğalgaza kavuşması sayesinde de bugün Fatsa'nın en cazibeli mahallelerinden bir tanesi haline geldiğini vurgulayan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "İnşallah yeni dönemde de birçok eğitim yatırımlarının mahallemizde hizmete gireceği bir dönem olacak. Sayın Bakanımız öncülüğünde burada 3 tane okulumuzun sözünü vermiştik, şimdi bu okullarımızın temeli atılıyor. Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile hayata geçen eğitim yatırımlarımız var. Ayazlı mahallemiz ilçemizin özellikle imar planı anlamında hem de gelecekte de eğitim kurumları anlamında en önemli mahallelerinden bir tanesi oluyor." şeklinde konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler