HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 16:04

" BİR SEFERE MAHSUS VERİLECEK İKRAMİYE GÜLÜNÇTEN ÖTE "

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı, emeklilere verilecek bir seferlik ikramiyeye yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
" BİR SEFERE MAHSUS VERİLECEK İKRAMİYE GÜLÜNÇTEN ÖTE "

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, “Emekli, dul ve yetimlere bir sefere mahsus 5’er bin lira ikramiye verilmesi gülünçten ötedir. Bugün 5 bin liraya 500 kilo kömür alamadığımızı öğrendik” ifadelerini kullandı.

 Demokrat Parti Eskişehir haftalık değerlendirme toplantısında konuşan İl Başkanı Hüseyin Özcan, İsrail-Filistin çatışmasını üzülerek takip ettiklerini açıkladı.

Emeklilere verilmesi planlanan 5 bin lira ikramiyeyi “gülünçten öte” olarak belirten Özcan, “Emekliye Ekim ayında bir artış yapın dedik. Hükümetten 7 bin 500 lira ya da altında maaş alan emeklilere en az 5’er bin lira zam yapılması gerektiğini buradan söylerken ya da en kötü şartlarda asgari ücret seviyesine getirilmesi gerektiğini söyledik. Çalışan emekliler haricinde emeklilere aldıkları maaş nispetinde dul ve yetimlere bir sefere mahsus ikramiye verilmesi de gülünçten ötedir arkadaşlar.

Gülmek bile yetersiz kalır. Çünkü bugün 5 bin liraya ne yapabilirsiniz diye düşünürken 500 kilo kömür alamadığımızı öğrendik. Evet Hükümet 20 yıldan beri olduğu gibi ekonomide yine sınıfta kalmıştır. Yine ekonomide beceriksizliklerini ortaya koymuştur. Yıllardan beri söyledikleri ‘faiz sebep enflasyon sonuç’ politikasının söyleminin aslında ne kadar boş bir söylem olduğunu tekrar göstermişlerdir. Halimiz kötüdür. Artık kombilerimiz, doğal gazlarımız yanmaya başladı. Şimdiden 300, 500 lira faturaları duymaya başladık. Herhalde 1-2 ay sonra bin 500, 2 binleri duyacağız. Ne olacaktır? Emekliye verdikleri 5’er bin lira ikramiye kış günü sadece belki de 2 aylık doğal gaz faturalarını ödemeye yetecektir” diyerek tepkisini belli etti.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : , BİR, SEFERE, MAHSUS, VERİLECEK, İKRAMİYE, GÜLÜNÇTEN, ÖTE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler