HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 17:12

BAKAN IŞIKHAN'DAN EMEKLİLERE KÖTÜ HABER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan, ara zam beklentisi süren emeklilere kötü haber geldi.
BAKAN IŞIKHAN'DAN EMEKLİLERE KÖTÜ HABER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ara zam beklentisi süren emeklilere kötü haber verdi. Işıkhan, “Yılbaşı itibariyle maaşlarda yapılacak iyileştirmelere dair yeniden bir durum değerlendirmesi yaparak gereken adımları atacağız.” açıklamasında bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere bulunduğu Gaziantep’te AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu.

Emeklilere bir defaya mahsus 5 bin liralık ödeme yapacaklarını hatırlatan ve emekli maaşlarına yönelik de yılbaşında gereken adımları atacaklarını aktaran Bakan Işıkhan, şunları dile getirdi: “İşçisi, işvereni, kadını, genci, emeklisi, engellisi ne kadar insanımız varsa, her biri için ayrı ayrı politikalar geliştirdik. Göreve gelir gelmez asgari ücret ara zammımızı belirledik. Ardından kamu görevlilerimizin toplu sözleşmelerini imzaladık.

Hafta başında Cumhurbaşkanımızın da duyurduğu üzere 12,2 milyon emeklimizi kapsayan 5 bin liralık ödememizin kararını açıkladık. İnşallah yılbaşı itibariyle de maaşlarda yapılacak iyileştirmelere dair yeniden bir durum değerlendirmesi yaparak gereken adımları atacağız. Ben buradan bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Kim ne derse desin, sahip olduğumuz tüm kaynaklarımızı milletimizin müreffeh yarınları için kullanmaktaki kararlı mücadelemizden asla geri dönmeyeceğiz.”

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : BAKAN, IŞIKHANDAN, EMEKLİLERE, KÖTÜ, HABER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler