HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 12:28

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ'NDEN EMEKLİ AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, şehir buluşmaları çerçevesinde Bitlis’i ziyaret ettiği sırada emeklileri ilgilendiren açıklamalarda bulundu.
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ'NDEN EMEKLİ AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, şehir buluşmaları çerçevesinde Bitlis’i ziyaret ettiği sırada emeklileri  ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, “Başta emeklilerimiz olmak üzere bütün toplum kesimlerimize inşallah bu konuda olumlu dokunuşlarda yakın bir zaman içinde bulunacağız” şeklinde konuştu.

Türkiye olarak bir takım sıkıntılar yaşadığını belirten Akbaşoğlu, “İki seneyi aşkındır bütün dünya pandemi ile mücadele etti. Bu özellikle enerji ve gıda da maalesef bir takım tedarik zincirlerinin kopması münasebeti ile sıkıntılara ve neticesinde enflasyonist ortama sebebiyet verdi. Türkiye’de bundan tabi ki etkilendi. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki bu savaş tahıl koridorlarının bir müddet tıkanıklığı gerçekten Türkiye’de ve dünyada her tarafta dalgalanmalara vesile oldu.

Ancak Türkiye dış politikada öyle bir denge gözetti ki hem Ukrayna ile hem de Rusya ile görüşebilen bir ülke olarak hem iki ülke arasındaki esir takaslarını gerçekleştirebilen hem de bütün insanlığın açlıktan inim inim inlemesinin önüne geçecek Tahıl Koridoru krizini aşarak bütün insanlığa bu manada hayırhah dokunuşlarda bulunarak bir dış politika izledi ve bunu başardı.

Türkiye bu yaşamış olduğu enflasyonist baskıyı ekonomik bir takım dalgalanmaları olumsuz yansımaları bunun bütün toplum kesimimize yansımalarını Orta Vadeli Programla beraber aşacağız ve başta emeklilerimiz olmak üzere bütün toplum kesimlerimize inşallah bu konuda olumlu dokunuşlarda yakın bir zaman içinde bulunacağız. 2024 yılına da alım gücünü arttırmış bir şekilde hep beraber girmiş olacağız” dedi.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler