- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
KABİNE TOPLANTISI ÖNCESİ EYT'LİLERDEN ÇAĞRI

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısı öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlara emekliye zam çağrısı yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine toplantısının bugün yapılacağı bilgisi verildi. Toplantıda iç ve dış gelişmeler, ekonomi ve İsveç’in NATO üyeliği gibi konuların ele alınacağı düşünülüyor.
Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve bakanlara seslendi.
Emekliye verilen zammın yetersiz olduğunu vurgulayan vatandaşlar, “#KabinedenEmekliyeZAM Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanlar Kurulu Sayın Üyelerine. Emekliye verilen %25’lik zam, insanca yaşama uygun olmayıp; Sefalete mahkum eden maaş ve zamlar, acilen REVİZE edilmelidir” ifadelerini kullandılar.
EDİTÖR: MELTEM TİİRYAKİ