HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Temmuz 2023 Salı Saat: 18:28

" TÜP FİYATINI MÜŞTERİYE SÖYLEMEYE UTANIYORUZ "

Son zamanlarda üst üste yapılan zamlar ile gündemden düşmeyen tüp fiyatları hakkında, Ordu'da bulunan Turnagaz Şube yetkilisi Deniz Yeniyurt Tribün Gazetesi'ne konuştu.
" TÜP FİYATINI MÜŞTERİYE SÖYLEMEYE UTANIYORUZ "

HABER: MELTEM TİRYAKİ (ÖZEL HABER)

Son zamanlarda üst üste yapılan zamlar ile gündemden düşmeyen tüp fiyatları hakkında,  Ordu'da bulunan Turnagaz Şube yetkilisi Deniz  Yeniyurt Tribün Gazetesi'ne konuştu.

Yeniyurt'un Tribün Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklama ise şöyle: " 7 yıldır Turnagaz Kılıçkaya firmasında çalışıyorum. 7 yıl önce işe başladığım zaman tüp fiyatı 70 liraydı. 70 lira bile o dönem pahallı bir fiyattı. Şuan güncel fiyatı 375 lira ve biz gerçekten müşteriye 375 lira demeye utanıyoruz. Tüpe yeni geldi bu zam, yaklaşık bayramdan önce geldi diyebilirim. Sürekli bir artış içinde iniyor sonra peşinden çok kısa bir süre sonra daha fazla bir fiyatla piyasada satışı başlıyor. Bir indiriyorlarsa 5 katı bir fiyatla tekrar zam yapıyorlar. Dediğim gibi insanların alım gücü çok zorlaştı, asgarî ücrete zam geldi fakat elimize geçmeden eridi gitti. Çünkü herşeye zam yapıyorlar. Bana göre bir piknik tüpünün fiyatı 75 lira olmaması lazım. Şunu söyleyebilirim yedi yıl önce mutfak tüpünün fiyatı 75 liraydı" dedi.

TÜPLERİN GAZ ORANI

Deniz Yeniyurt, tüplerin boylarından ve gaz oranlarından bahsederek konuşmasına devam etti. Yeniyurt, " Piknik tüpleri 2 kg oluyor, vanalı ve siboplu tüp var onlar 12 kg oluyor. Tombul ve uzun tüpler şeklinde oluyorlar herhangi bir farkı yok aslında tamamen mutfakla alakalı mutfağınıza hangi tüp tipi uyuyorsa onu alıyorsunuz.Tüp tankerleri Organize Sanayi Bölgesi'ne gelir. Herkes Organize Sanayi'ye gelen tankerden alır gazları, o yüzden almış olduğunuz tüpün markası fark etmiyor çünkü aynı tankerden alınan, aynı gazdan oluşuyor. Şubemizin içinde sanayi tüpü, mutfak tüpü ve piknik tüpü satışları oluyor. Sanayi tüpünün satış fiyatı ise 1534 lira. Sanayi tüpünün kullanıldığı yerler genelde çatı işi yapanlar alıyor membran yaparken kullanıyorlar. Haziran'ın 3 'ünde tüplere indirim geldi daha sonra 9 'unda tekrar zam geldi ve Haziran'ın  26'sında zam geldi.Biz genelde müşterilerimize haber veriyoruz bakın zam bekleniliyor tüp almayı düşünüyorsanız alın şu ara diye. Evet Ordu'da doğalgazlı ev çok var ama doğalgaz döşetmeyi pahallı bulup, tüp kullanmaya devam eden müşterilerimiz de var. Özellikle Karşıyaka Bölgesi'nden çoğunlukla müşterilerimiz.Genelde bizi terkeden müşterimiz olmuyor senelerdir alışveriş yaptığımız müşterilerimiz var bana göre evet  ticaret önemlidir ama ticaretten daha çok insanlık önemlidir, bence bu anlayışta olduğumuz için müşterimiz bizleri terk etmiyor" dedi.




Anahtar Kelimeler : , TÜP, FİYATINI, MÜŞTERİYE, SÖYLEMEYE, UTANIYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler