HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 13:16

MİLLİ EMLAK'TA HAZİNE LİSTELERİ YAYINLANDI

Milli Emlak’tan satılık yerler hazine arazileri listesi yayımlanırken çok sayıda ilde yer alan bağ bahçe ve hobi bahçesi ilanları da satışa çıktı.
MİLLİ EMLAK'TA HAZİNE LİSTELERİ YAYINLANDI

Milli Emlak’tan satılık yerler hazine arazileri listesi yayımlanırken çok sayıda ilde yer alan bağ bahçe ve hobi bahçesi ilanları da satışa çıktı.

Başvuruların şu anda 81 ilde kabul edilmeye başlandı! Milli Emlak, aylık 875 TL'ye satılık hobi bahçeleri, bağlar ve bahçeler ilanlarını yayınladı. Özellikle pandemi döneminde, insanların kalabalık şehirlerden uzaklaşıp köy ve kırsal bölgelere yönelmeye başlamasıyla, hobi bahçesi, bağ, bahçe ve arsa fiyatlarında rekor seviyede yükselişler yaşanmıştı. Bu yükselişler nedeniyle, orta ve düşük gelir grubuna mensup insanlar için arsa ve hobi bahçesi sahibi olmak hayal gibi görünüyordu. Ancak Milli Emlak, hazineye ait olan arazi, arsa ve bağ bahçelerini uygun fiyatlarla satışa sunarak vatandaşların yardımına koştu. Devlete ait olan boş duran arsalar ve araziler düşük fiyatlarla satılmak üzere Milli Emlak tarafından ilan edildi. Milli Emlak, Hazine Arazisi, Arsalar ve Hobi Bahçesi Bağ Bahçe ilanlarıyla vatandaşlara yardımcı olmaktadır. Hazineye ait olan taşınmazlar için Haziran ayında beklenen ilanlar, Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden 81 ilde yayınlandı. Satış ilanlarında sunulan fiyatlar oldukça makul düzeyde olduğu için dikkatleri üzerine çekti. İhale yöntemiyle satışa sunulan taşınmazlarda peşin ödeme yapanlara %20 indirim yapılmakta ve taksitli ödemelerde ise 2 yıla kadar taksit imkanı sunulmaktadır.

Milli Emlak, arsa satışları için emlak vergisinde 5 yıl muafiyet, harçsız tapu ve KDV'siz ödeme gibi birçok avantaj sunarak arsa satışlarını öne çıkarmaktadır.

EDİTÖR: TUĞÇE ARSLAN




Anahtar Kelimeler : MİLLİ, EMLAKTA, HAZİNE, LİSTELERİ, YAYINLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler