- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
- 12:06 102. YIL COŞKUSU
- 16:18 Karadeniz'in Yıldızı Parlayacak!
- 15:22 Adıgüzel O Soruyu Resmen Sordu
- 15:18 Birlikte Daha Aydınlık Bir Ordu İçin
- 11:41 Şehit Kani Obi Parkı Hizmete Açıldı
- 15:21 “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok”
- 14:42 DİSK Dev Emekli-Sen Ordu: “Emekliler Açlığın Pençesinde!
Fındık Fiyatı
“Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
“Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Şeniz Eyigün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Cumhuriyetin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı vizyonuyla güçlendireceklerini vurguladı.
Cumhuriyetin ilanının 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Şeniz Eyigün, 29 Ekim’in milletin azim, inanç ve kararlılığının en büyük göstergesi olduğunu söyledi.
Eyigün mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin iradesine dayanan en büyük mirasımızdır. AK Parti olarak bu mirası geleceğe taşımayı ve Cumhuriyetimizi ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla taçlandırmayı en büyük sorumluluğumuz olarak görüyoruz” dedi.
Kadınların her alanda daha etkin olduğu, gençlerin umutla geleceğe baktığı, güçlü ve bağımsız bir Türkiye hedefiyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Eyigün, “Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.





