- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
“Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
“Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Şeniz Eyigün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Cumhuriyetin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı vizyonuyla güçlendireceklerini vurguladı.
Cumhuriyetin ilanının 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Şeniz Eyigün, 29 Ekim’in milletin azim, inanç ve kararlılığının en büyük göstergesi olduğunu söyledi.
Eyigün mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin iradesine dayanan en büyük mirasımızdır. AK Parti olarak bu mirası geleceğe taşımayı ve Cumhuriyetimizi ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla taçlandırmayı en büyük sorumluluğumuz olarak görüyoruz” dedi.
Kadınların her alanda daha etkin olduğu, gençlerin umutla geleceğe baktığı, güçlü ve bağımsız bir Türkiye hedefiyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Eyigün, “Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.





