- 13:21 Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor
- 13:21 Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor
- 10:39 ERGİN ABİ 83 YAŞINDA…
- 14:30 10 EKİM KATLİAMI AYDINLATILMADAN BARIŞ VE DEMOKRASİ OLMAZ
- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
Fındık Fiyatı
Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor

Kullanım ömrünü tamamlamış ve risk teşkil eden parkları güvenli, konforlu ve estetik alanlara dönüştürmek için çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, Bucak Mahallesi’ndeki iki parkı da yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Parklarda zemin kaplamaları tamamen değiştirilirken, oyun grupları ve fitness aletleri onarımdan geçirildi. Duvarlar ve korkuluklar boyanarak alanlara modern ve canlı bir görünüm kazandırıldı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yenileme çalışmaları, çocukların güvenle oyun oynayabileceği, ailelerin ise huzur içinde vakit geçirebileceği sosyal alanlar oluşturmayı hedefliyor.
Dönüşüm Devam Ediyor
‘Park Harekâtı’ ile bugüne kadar Subaşı, Şehit Piyade Er Murat Gözükan Parkı, Güzelyalı Mahallesi Muhtar Mehmet Kır Parkı ve Kumbaşı Park ve Çocuk Bahçesi’nin de yenileme çalışmalarını tamamlayan Altınordu Belediyesi, dönüşüm atağını sürdürüyor.
Başkan Tepe: “64 Park Daha Yenilenecek”
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Altınordu’muzun her köşesinde vatandaşlarımızın huzurla nefes alabileceği, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği alanlar oluşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bucak Mahallemizdeki iki parkımızı da tamamen yenileyerek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Bundan sonra çocuklarımız gönül rahatlığıyla oynayabilecek, ailelerimiz ise keyifle vakit geçirebilecek. Kullanım ömrünü tamamlayan 64 parkımız daha var. Bu parkları da adım adım yenileyerek Altınordu’muzu daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz.”
Altınordu Belediyesi’nin ‘Park Harekâtı’ sayesinde, eskiyen parklar güvenli, çağdaş ve estetik sosyal alanlara dönüşmeye devam ediyor.