HABER ARŞİVİ
  	Lütfen Bir Tarih Seçiniz
    
  
  
HABER ARAMA
  SON DAKİKA HABERLER
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
FINDIK BORSASI
                    31 Ekim 2025 Cuma
Fındık Fiyatı
                    
                     
                
				
				Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
	
11 Haziran 2024 Salı Saat: 16:17
Tekirdağ'da üretilen kablolar 80 ülkeye ihraç ediliyor
Tekirdağ'da bir kablo firması, enerji, endüstri, petrokimya, ulaştırma ve inşaat sektörleri için üretilen standart ve özel kabloları 80 ülkeye ihraç ediyor.
 
    			
    Çerkezköy ilçesinde, 25 bin metrekare alanda kurulu olan kablo firmasında 250 kişi istihdam ediliyor.
Firma enstrumantasyon, kontrol, enerji, motor, bilgi iletişim, gemi ve yat kabloları ile yangına dayanıklı kablolar üretiyor.
Ürettiği kabloları 80 ülkeye ihraç eden firma, ülke ekonomisine katkı sağlıyor.
2M Kablo İhracat Müdürü Gaydar Erkan, AA muhabirine, firmanın kablo sektöründe Türkiye'nin global markalarından biri olduğunu söyledi.
Erkan, firmanın 1993'ten bu yana faaliyet gösterdiğini ifade ederek, "Uzun yıllardır birçok alanda müşterilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Son yıllarda artan ciromuzla birlikte istihdamımız da arttı. Bu bizim için gurur verici bir durum. Şu an yüzde 60 oranında ihracat yapıyoruz. Hedefimiz bu oranı yüzde 70'e çıkartmak. Dünyada 6 kıtada varız, dünyanın her köşesine ihracat yapıyoruz." dedi.
Erkan, firmanın kurulduğu günden itibaren yurt içinde ve yurt dışında birçok şirket ve projenin çözüm ortağı olduğunu dile getirdi.
Almanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan'ın yanı sıra Vietnam, Singapur, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ülkeleri, ABD ve Kanada ile önemli bir ticaret hacmi yakaladıklarını belirten Erkan, firmanın Afrika pazarında da yer aldığını anlattı.
Firmanın enstrumantasyon, kumanda ve motor kablolarında ön planda olduğuna işaret eden Erkan "Diğer ürün gruplarını da geliştiriyoruz. Ekonomiye katkı sağlamakla gurur duyuyoruz. Şirket olarak hedefimiz ihracatı artırmak, bu doğrultuda yeni pazarlara gitmeye çalışıyoruz. Katma değeri yüksek yeni ürünler geliştirerek hem kendimize hem ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz." diye konuştu.
AA
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
		
 





 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			












