- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
GÜNCEL FINDIK FİYATLARI
Ordu’da Haziran ayının ikinci gününde fındık fiyatlarında bir değişiklik yaşanmadı. Yeni fındık sezonuna iki ay kala, rekolte tartışmaları ve sosyal medyada paylaşılan fındık fotoğrafları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Paylaşılan bazı fotoğraflarda yoğun fındık görülürken, bazı fotoğraflarda ise dallarda hiç fındık olmadığı gözlemleniyor.
Bu durum, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da bazı bölgelerde yoğun fındık bulunurken, bazı bölgelerde ise ortalamanın çok altında fındık olduğu yorumlarına yol açtı. Ancak, dallarda görülen fındığın hasada kadar kalıp kalmayacağı tamamen hava şartlarına bağlıdır.
Ordu’da 2 Haziran Pazar günü serbest piyasada 50 randıman kabuklu fındık fiyatı brüt 117 lira 50 kuruştan işlem görmekte. Net fiyatı ise 112 lira 80 kuruş iken, 55 randıman fındık fiyatı 124 lira 08 kuruşa gerilemiştir.

