HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 12:08

DOĞALGAZLI İLÇE SAYISI 10 OLDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları ile ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
DOĞALGAZLI İLÇE SAYISI 10 OLDU

ORDU’DA İLÇELER BAŞKAN GÜLER İLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı dönemindeki başarılı enerji çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de sürdüren Başkan Güler, Altınordu, Ünye, Fatsa’dan sonra sırasıyla Perşembe ve Gülyalı ilçelerini doğalgaz ile buluşturdu.
DOĞALGAZLI İLÇE SAYISI 10 OLDU
Doğalgazın kırsal ilçelerde de kullanılması için başlattığı çalışmaları hız kesmeden sürdüren Başkan Güler, Aybastı, Korgan, Kumru, Gölköy ve Kabadüz ilçelerini doğalgaz konforu ile buluşturdu. Bu ilçelerde bazı ev ve iş yerlerine doğalgaz akışı sağlanırken diğer meskenlerde çalışmalar hızla sürüyor.
Daha önce sahil bandı ile sınırlı kalan doğalgaz, Başkan Güler’in çabalarıyla 10 ilçede kullanılmaya başlandı. Yapılacak yeni yatırım programları ile ilçe sayısının ilerleyen aylarda daha da artması planlanıyor.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Doğalgaz konforunun ulaştığı ilçelerdeki vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Bizim için hayal olan bir çalışmaydı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözünü yerine getirdi. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”




Anahtar Kelimeler : DOĞALGAZLI, İLÇE, SAYISI, 10, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler