HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 15:39

ENGELSİZ KAFEDE NEŞELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Anaokulu Öğrencileri çizdikleri resimleri Özel Eğitim öğrencilerine vererek sevgilerini dile getirdiler.
ENGELSİZ KAFEDE NEŞELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

12-16 Mayıs “Engelliler Haftası” münasebetiyle, Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu öğrencileri, Ali Rıza Demircan İlkokulu Özel Eğitim öğrencileri ve Meşebükü Özel Eğitim öğrencileri Fatsa Belediyesi Engelsiz Kafe’de gerçekleşen programda bir araya geldiler.
Anaokulu Öğrencileri çizdikleri resimleri Özel Eğitim öğrencilerine vererek sevgilerini dile getirdiler. Engelsiz Kafede birbirleriyle kaynaşan öğrenciler, nezih mekânın tadını çıkardılar ve unutamayacakları bir gün yaşadılar.
“ENGELSİZ KAFEDE, ENGELLERİ HEP BİRLİKTE SEVGİYLE AŞIYORUZ”
Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Müdür Yardımcısı Rüveyda Enginar, “Engelliler haftası münasebetiyle, Fatsa ilçemizde bulunan Engelsiz Kafe’yi anaokulu öğrencilerimizle birlikte ziyaret etmek istedik. Öğrencilerimiz bu kafenin engelleri kaldırmaya yönelik bir tasarımının olduğunu, engelsiz bir yaşamı mümkün kıldığını, özel bireylerle bizleri bir araya getirme fırsatı sunduğunu yaşayarak gördüler. Özel eğitim öğrencileriyle burada bir araya gelen anaokulu öğrencilerimiz, çizmiş oldukları resimleri onları çok sevdiklerini söyleyerek verdiler. Çok duygulu anlar yaşadık. Ayrıca işletme çalışanları güler yüzleriyle, yardımseverlikleriyle bizleri çok güzel ağırladılar. Fatsa Belediyemize ve Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a bu güzel hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : ENGELSİZ, KAFEDE, NEŞELİ, BİR, GÜN, GEÇİRDİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler